EnglishHungarian

A papnő ébredése – 3 alkalmas online kurzus Szilasi Mártival – 2023. október 6-8.

29.000 Ft

A papnő ébredése – 3 alkalmas online kurzus Szilasi Mártival Zoom-on keresztül.

Időpont: 2023. október 6-8-ig minden nap 20:00-kor!
Helyszín/platform: Zoom

Az eseményt rögzítjük, ha bármelyik alkalommal nem tudsz csatlakozni, később is visszahallgatható lesz a fiókodban!
A hozzáféréshez szükséges link a saját fiókba történő bejelentkezés után látható a Megvásárolt meditációk oldalon, majd az eseményt kiválasztva, ezután a megjelenő oldalon az Ön megvásárolt hanganyaga résznél.

A papnők azok a kiválasztott nők voltak, akik elköteleződtek amellett az isteni út mellett egész életen át, hogy a legmagasabbat szolgálják. Ősi civilizációkban ők képviselték a közvetítő szerepét a földi és az égi között. A szakrális házasság vagy hieros gamos volt az, amit képesek voltak a tudásuk mentén létrehozni. A szent házasság lényege, hogy az isteni férfi és női energiákat tudták egy belső szexuális nászban, aztán egy fizikai energetikai hieros gamosban egyesíteni. Ez pedig azt jelentette, hogy levarázsolták az eget a földre. Azonnali magas szintű teremtéseket hoztak létre.
Aztán jött egy nap, amikor megtörtént a legnagyobb árulás, mely a papnő legmélyebb sebének a gyökere.
Megbízva a főpapokban, akik a gnózis folyamatát vezették, súlyos visszaélés történt ,és súlyos abuzus. Megtört a bizalom, ez a seb a férfit és nőt hosszú időre elválasztotta egymástól. A papnők nem bocsátottak meg, és a mai napig sokan, akiknek voltak múltbéli életeik, még mindig magukkal cipelik ezen sebeket, vagy épp azt, hogy visszaéltek ezzel a gyógyító, mágikus erővel. Ebben a minőségünkbe. azonban óriási tudás van, természet feletti képességeink tárháza, mely a seb gyógyulásával megnyitható. A papnő ébredése arról szól, hogy a képességeid teljes birtokába kerülsz ismét, a méhedet és a petefészkeket megnyitod a legmagasabb szívbéli teremtéseknek,és feloldasz régi fogadalmakat és hiteket, esküket, és átkokat. Mindennek vége, már a múlté. Ezen a ponton viszont megnyílik egy új ajtó a szabadságod felé nőként ,aki végtelen energia ,és ezzel az energiával valójában játszik könnyedén, a legmagasabbat szolgálva. Válj te is a gyógyítás és gyógyulás művészévé.
Tarts velem egy három alkalmas folyamatban. Várlak téged!

Leírás